Servis mobilnih telefona

Servis mobilnih telefona


U sklopu prodaje mobilnih telefona, nudimo i uslugu servisa telefona. Bilo da imate problem sa kvarom telefona koji je hardverski ili softverski, potrudićemo se da u najkraćem roku telefon koji je ostavljen na servis vratimo u ispravnom stanju.

Tu smo da Vam pomognemo svakog radnog dana od 10 do 18 časova, subotom od 9 do 15 časova.

Ponosno ističemo da imamo saradnju sa jednim od najboljih servisa telefona u Beogradu - Mobilni Market.rs, koji se nalazi u samom centru grada, Bulevar Oslobođenja 101.

Opremljen najmodernijim uredjajima za dijagnostiku kvara na telefonu, kao i iskusnim serviserima koje se bave ovim poslom profesionalno, Mobilni Market je na odličnom glasu medju klijentima kojima je bila potrebna ova usluga.

Klijenti mogu da ostave telefon na servis u Media Mobile prostorijama na adresi  Makenzijeva 19 u Beogradu, ili ga dostaviti u Mobilni Market servis telefona, ako im je bliže i zgodnije. U oba slučaja telefon dolazi u ruke naših servisera, koji će u utvrditi kvar, dati vam jasnu cenu popravke (ili će vam dati savet da li je isplativo popravljati telefon), i nakon vašeg pristanka, u najkraćem roku javiti da možete preuzeti popravljen telefon (ili ga dostaviti na adresu, ukoliko je tako vama zgodnije).

U koliko ste u velikoj žurbi i potrebna vam je hitna poravka telefona, predlažemo da telefon ili tablet odnesete direktno u Mobilni Market servis telefona.

Često naši serviseri mogu da na osnovu simptoma kvara telefona odmah procene rok i cenu popravke, na licu mesta.


Mobilni market-servis telefona-beograd