logo

Sony planira 6-inčni telefon

sonyallNajveći telefon koji je Sony do sada predstavio, bio je Sony Xperia Z Ultra, koji je lansiran 2013. godine i ima displej veličine 6.44 inča. Izgleda da Sony nije odustao od ideje glomaznih smartfona, a prema najnovijim glasinama kompanija priprema još jedan (doduše manji) 6-inčni telefon.

Prema izveštaju DigiTimesa, Sony je počeo na razvoju 6-inčnog smartfona, koji možda neće biti telefon iz gornjeg tržišnog segmenta. Ovo je izgleda deo Sonijeve strategije da se fokusira na srednji segment tržišta. Sa 6-inčnim ekranom i mid-range specifikacijama, šanse su da se radi o nasledniku Sony Xperia T2 Ultra modela (na fotografiji), ali ovo je još uvek u domenu nagađanja.

DigiTimes takođe izveštava da Sony namerava da ove godine isporuči 38 miliona smartfona. Ovo se odnosi na fiskalnu 2015. godinu, koja traje od aprila 2015. do marta 2016. godine. Iako se radi o velikoj brojci, praktično bi bio u pitanju pad isporuke, jer je za prošlu fiskalnu godinu Sony predvideo isporuku od 39,2 miliona jedinica. Ipak, ove brojke treba uzeti sa rezervom, jer nisu oficijelno potvrđene.

Izvor: benchmark.rs

 Prodavnica

Media mobile

Radno vreme: ponedeljak - petak 10 - 18č
subota 9 - 15č, nedelja neradni dan
Makenzijeva 19, Beograd-Vračar
E.mail: mediamobilebg@gmail.com
web: www.mediamobile.rs
skype: mediamobilebg1
Bookmaker with best odds http://bbetting.co.uk review site.