logo

Kineski HTC sajt objavio zvanične podatke o One E9+ modelu

HTC e9HTC je tiho, doduše nenamerno, otkrio informacije o svom najnovijem fabletu na svom kineskom sajtu. Sa nekim manjim izmenama, specifikacije HTC One E9+ telefona/fableta su uglavnom ono što smo do sada imali prilike da saznamo u procurelim informacijama.

Uređaj dolazi sa poluplastičnim, polumetalnim kućištem, ima 5.5-inčni QUAD HD ekran (534 ppi), 64-bitni osmojezgarni 2GHz MediaTek MT6795M čipset, 16GB interne memorije, 2GB RAM-a, 13MP kameru na poleđini i 4MP UltraPixel prednju kameru. Naravno tu je i zaštitini znak u vidu prednjih BoomSound zvučnika. Razlika je u tome što su ranije informacije ukazivale na 20MP kameru na poleđini i 3GB RAM-a. Ostaje da se vidi šta će se na uređaju naći kada bude lansiran.

Ostatak specifikacija, koje se pominju na sajtu, uključuju 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.1, NFC i GPS. Tu su i dva NANO SIM slota, kao i baterija od 2800mAh, koja sve napaja. Sav hardver i softver su smešteni u kućište tanko 7,49 milimetara. Za sada nema informacija o ceni i datumu lansiranja HTC One E9+ telefona na tržište. Operativni sistem je Android 5.0.2 sa HTC Sense 7 korisničkim interfejsom.

Izvor: benchmark.rs

 Prodavnica

Media mobile

Radno vreme: ponedeljak - petak 10 - 18č
subota 9 - 15č, nedelja neradni dan
Makenzijeva 19, Beograd-Vračar
E.mail: mediamobilebg@gmail.com
web: www.mediamobile.rs
skype: mediamobilebg1
Bookmaker with best odds http://bbetting.co.uk review site.