logo

Novi HTC One M9 Plus detalji: 5.2-inčni displej, veliko kućište

htc m9 plusIako je sva pažnja usmerena na HTC One M9, tu je još jedan uređaj tajvanske kompanije koji bi se mogao ispostaviti kao veoma zanimljiv. U pitanju je One M9 Plus. Radi se o uvećanoj verziji M9 modela, sa Quad HD displejom i fingerprint skenerom.

 

Glasine i procurele informacije u vezi sa HTC One M9 Plus modelom su za sada prilično sporadične i kontradiktorne, što ukazuje da se HTC možda još nije odlučio za krajnju verziju. Sada nam @OnLeaks donosi informacije o veličini displeja i dimenzijama kućišta ovog modela.

Prema navodima ovog izvora, pomenutih 2560 x 1440 piksela će biti raspoređeno na ekranu veličine 5.2 inča, potencijalno dajući M9 Plus telefonu gustinu pikselizacije od 565 ppi. Kada je veličina u pitanju, HTC će ostati veran svojoj dizajnerskoj filozofiji, sa impozantnim kućištem veličine 150,9 x 72,5 x 10,15 mm. Ostatak HTC One M9 Plus specifikacija, za koje znamo do sada, uključuje osmojezgarni Snapdragon/MediaTek procesor (u zavisnosti od regije), 3GB RAM-a, 32GB interne memorije, 20.7MP kameru na poleđini, 4MP kameru s prednje strane i 2840mAh bateriju.

Izvor: benchmark.rs

 Prodavnica

Media mobile

Radno vreme: ponedeljak - petak 10 - 18č
subota 9 - 15č, nedelja neradni dan
Makenzijeva 19, Beograd-Vračar
E.mail: mediamobilebg@gmail.com
web: www.mediamobile.rs
skype: mediamobilebg1
Bookmaker with best odds http://bbetting.co.uk review site.