logo

Apple Watch stiže 24. aprila, sa cenama između 349 i 15.000 dolara

iwatch mediamobile mobilni telefoniApple je ozvaničio svoj prvi pametni sat - Apple Watch. Kompanija iz Kupertina je predstavila preostale detalje svog pametnog sata, koji je prvi put najavljen prošlog septembra. Prezentacija je osvežila saznanja o brojnim aplikacijama o kojima smo dosta toga već čuli i znali, uključujući workout aplikaciju, digital touch, čitanje mailova i slično.

 

Naravno, Tu je opcija plaćanja putem Apple pay usluge, kontrola muzike, interakcija sa Siri glasovnim asistentom i prikaz obaveštenja. Apple Watch dolazi sa baterijom koja traje oko 18 sati tokom tipičnog korišćenja, ali trajanje baterije će svakako varirati od učestalosti korišćenja i tipa aplikacija koje se koriste ili pregledaju na satu.

Cena Apple Watch Sport modela iznosi 349 dolara za 38mm verziju, dok 42mm verzija košta 399 dolara. Verzija od čelika će koštati 549 dolara i ide do 1049 dolara, u zavisnosti od kaiša koji korisnik izabere. Model od 42 milimetra dolazi sa cenom između 599 i 1099 dolara, a ovo takođe zavisi od kaiša. Apple Watch Edition, koji dolazi u 18-karatnom zlatu, će koštati 10.000 dolara i biće dostupan u limitiranim količinama. Najskuplji model (42mm, 18k zlato, midnight blue classic buckle) će koštati čak 15.000 dolara! Apple watch će se u prodaji naći od 24. aprila, u selektovanim zemljama širom sveta.

Izvor: benchmark.rs

 Prodavnica

Media mobile

Radno vreme: ponedeljak - petak 10 - 18č
subota 9 - 15č, nedelja neradni dan
Makenzijeva 19, Beograd-Vračar
E.mail: mediamobilebg@gmail.com
web: www.mediamobile.rs
skype: mediamobilebg1
Bookmaker with best odds http://bbetting.co.uk review site.