logo

iPhone 6S imaće 2 GB RAM-a?

Prodaja i servis mobilnih telefonaNova šuškanja vezano uz buduće iPhone uređaje koje Apple tek treba predstaviti odnose se na veću količinu radne memorije, te na vodonepropustive mogućnosti

Nakon glasina oko novih Force Touch i Taptic Engine tehnologija, stižu nam nove koje ukazuju na veću količinu RAM-a u narednim verzijama iPhona, te na mogućnost da će isti postati i otporni na vodu.

Prema pisanju kineskih medija, iPhone u pripremi – 6S model koji bi trebalo da bude predstavljen u septembru ove godine za razliku od starijeg brata „obične" šestice imaće duplu količinu radne memorije, odnosno ukupno 2 GB RAM-a i to DDR četvorke. Takođe se spominje i novi A9 procesor koji će u najvećem obimu dobavljati Samsung, a koji će biti izrađen pomoću 14 nm tehnologije.

Još zanimljivije glasine su one koje prognoziraju kako će naredni modeli iPhonea konačno postati otporni na vodu. Da u glasinama ima temelja, govori i najnoviji patent koji je u korist Applea odobrila USTPO organizacija. Patent se odnosi na tehnologiju koja uključuje premazivanje unutrašnjosti uređaja s posebnim premazom koji odbija vodu, te čija se debljina meri u mikronima.

Naredni 6S model sigurno neće biti vodootporan, jer u proizvodnju kreće već u junu ove godine, nego sedmica koja bi trebala stići 2016. godine. Naravno o tome zadnju reč donosi ipak Apple, pa treba pričekati i njih da se oglase po tom pitanju.

Izvor: bug.hr

 Prodavnica

Media mobile

Radno vreme: ponedeljak - petak 10 - 18č
subota 9 - 15č, nedelja neradni dan
Makenzijeva 19, Beograd-Vračar
E.mail: mediamobilebg@gmail.com
web: www.mediamobile.rs
skype: mediamobilebg1
Bookmaker with best odds http://bbetting.co.uk review site.