Notice: Undefined variable: category_id in /home/mediamobile/web/mediamobile.rs/public_html/catalog/controller/product/product.php on line 229 Elektricni trotinet Xiaomi Pro 2

Elektricni trotinet Xiaomi Pro 2


  • Tip: 024060
  • Raspoloživost: Na lageru

  • 494€


Moguće opcije
Mi Električni trotinet Pro 2 je jedan od najsnažnijih električnih trotineta koji ćete trenutno naći i jedan je od najmoćnijih Xiaomi modela.
Zahvaljujući svom dizajnu lako se može sklopiti za 3 sekunde.
Poseduje motor snage 300W, u zavisnosti od težine, uslova i kapaciteta baterije omogućava maksimalnu brzinu od 25 km/h. 


Ugrađena litijumska baterija od 12400 mAh - je jedna od najvećih baterija na tržištu. Omogućava da pređete 45 km uz jedno punjenje.
Telo trotineta je napravljeno od aluminijumskog materijala koji se koristi u vazduhoplovne svrhe, velike izdržljivosti i težinom od 14.2kg.


Lako birajte između tri režima brzine
Režim za pešake 0-5km/h; Standardni režim 0-20km/h; Sportski režim 0-25km/h


Multifunkcionalna komandna tabla
Prikazuje vam 8 različitih informacija u realnom vremenu: brzinu, režim brzine, snagu i ostale informacije o vožnji.


Nova generacija pneumatskih točkova
Prosečan životni vek trajanja točkova od 8.5” je povećan i do 3 puta. Osim što obezbeđuju fluidnu i udobnu vožnju na ravnim putevima, takođe pružaju maksimalnu udobonost i na neravnim putevima kao što su šljunak, zemljani putevi i trava.

Prednje svetlo od 2W efektivno poboljšava bezbednost noćne vožnje. Kada se upali prednje svetlo, automatski će se upaliti i zadnje. Kada pritisnite kočnicu, zadnje svetlo će treperiti kako bi dao signal i upozorenje pešacima i vozilima iza vas.


Mi Električni trotinet PRO 2 možete povezati sa Mi Home aplikacijm preko Bluetooth-a, da biste otkjučali ili zaključali trotinet, pratili podatke o vožnji (kilometraža, brzina, nivo baterije, itd.) 

Nema recenzija za taj proizvod.

Napišite recenziju